Projecten

B&B Le Heron Pourpre te Cronat Frankrijk

Voor B&B Le Heron Pourpre heeft RaTec E-installatietechniek de laatste hand gelegd op diverse werkzaamheden. Van het op orde brengen van de laatste elektra zoals extra groepen voor het kookdomein tot gevel verlichting aan de voorzijde van de B&B.

 

LED verlichting

 

Voor onze opdrachtgever hebben we LED verlichting onder het keukenblad van het kookeiland geplaatst. De LED verlichting is ZIGBEE gestuurd en kan doormiddel van een app gedimd worden en aan/uit gezet worden. De LED verlichting geeft een rustgevende sfeer aan uw keuken.

 

 

LED railsystemen

 

Voor een tevreden klant heeft RaTec E-installatietechniek een rail systeem geplaatst in de keuken en woonkamer. Op deze 1 fase rail kunnen meerdere spots met GU10 fitting geplaatst worden en kunnen naar wens verplaatst worden door de spot te ontgrendelen en te schuiven naar de nieuwe positie. 

 

Groepenkasten vernieuwen

We komen nog steeds groepenkasten tegen die niet meer voldoen aan de NEN1010 regels die gelden sinds 2015. Afgelopen week hebben we voor een klant de oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe groepenkast met Schneider automaten. 

 

De onderstaande foto is de oude situatie van de woning.

groepenkast vernieuwen

 

Hier de nieuwe situatie in de woning.

e-installatietechniek in zoetermeer

 

Voor Old School training center te Wateringen heeft RaTec E-installatietechniek een uitbreidingsverdeler van Hager geplaatst.